Eiken tafel met bijpassende stoelen: een prachtig plaatje!

Een eiken eettafel met bijpassende stoelen is een prachtige investering, maar niet altijd een even gemakkelijke. Heeft u bijvoorbeeld de ideale eikenhouten tafel op het oog, dan is het nog steeds afwachten of u wel stoelen vindt die daar zowel qua uiterlijk als qua afmetingen bij passen. En heeft u de juiste combinatie eindelijk gevonden, dan moet deze ook nog eens goed in uw ruimte passen. Eén functioneel geheel creëren waarin uw eiken eettafel en stoelen mooi op elkaar zijn afgestemd, daar komt dan ook heel wat bij kijken.

Eiken tafel met Stoelen

Gelukkig helpt Woodcreations u als geen ander met het maken van deze keuzes: bij ons bent u in een mum van tijd voorzien van een prachtige eiken eettafel met al even prachtige stoelen. Omdat al onze stoelen zorgvuldig geselecteerd zijn, zodat ze perfect bij onze eiken eettafels passen. Voor uw interieur, én gemak!

De bijpassende stoelen voor uw eiken tafel vindt u bij ons

De passende stoelen voor uw eikenhouten eettafel kunnen een wereld van verschil maken in uw interieur: niet alleen op esthetisch, maar ook op functioneel vlak zullen ze een ware aanwinst betekenen voor uw dagdagelijkse leven. Maar laten we beginnen met onze eikenhouten eettafels zelf, ongeëvenaard in design en kwaliteit. 

Een eettafel van Woodcreations gaat, dankzij zijn massieve eiken topblad en zorgvuldige afwerking, een leven lang mee. Dat is ook hoognodig: er wordt immers aan geleefd, gegeten, gelachen en soms zelfs geknoeid.

Bij Woodcreations kunt u kiezen voor industriële tafels met interessante profielen, tafels met een matte poedercoating, tafels met rechte hoeken, excentrieke ellipsvormige tafels (die helemaal terug zijn van weggeweest), ronde tafels waaraan het hele gezin kan aanschuiven, enz. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, de afwerkingen stuk voor stuk een lust voor het oog!

Al onze tafels zijn bovendien verkrijgbaar met verschillende poten, zoals draadpoten, hoekpoten, een centrale poot of ondersteuning in de vorm van een A, V of X. In onze online catalogus vindt u alle mogelijkheden en afwerkingsopties terug, die u helemaal zelf kunt bepalen. 

Eiken tafel met Eetkamerstoelen

Bij een eiken tafel horen luxueuze bijpassende stoelen

Na uw eikenhouten tafel te kiezen – of misschien stemt u de tafel af op de stoel – is het tijd om zitmeubelen uit te zoeken. Onze stoelen zijn vervaardigd uit degelijke materialen, en zo ontworpen dat ze perfect bij onze eikenhouten tafels passen

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de stoel ALICIA, die beschikbaar is in verschillende formaten en hoogtes. Deze stoel, met ledertextiel in combinatie met een zwartstalen voet, past mooi onder een industriële eiken tafel of zelfs een ellipsvormige tafel.

U kunt bijvoorbeeld de keuze maken tussen een cognackleurige uitvoering of zwart textielleder. Ook de modellen MODENA, RITA, ANTON, en PATRICIA kunnen besteld worden in cognac of zwart textielleder en passen in elk interieur.

Daarnaast is er ook de keuze tussen kuipstoelen met een houten onderstel, zoals HAPY, LOVY en ADYL. De bekleding van deze soort stoelen is iets veelzijdiger: u kunt kiezen voor leder, PU, een leerlook, fluweel of vilt. In de fluweellook zijn er voornamelijk donkere aardetinten beschikbaar, zoals warm grijs, donkerbruin en antraciet. In de vilten uitvoering heeft u dan weer de keuze uit vrolijke tinten, zoals oranje, mosterdgeel, donkerblauw, bordeaux en mosgroen.

U kunt ons volledige aanbod bijpassende stoelen voor uw eiken tafel vinden op onze webshop, waar u meteen uw persoonlijke voorkeuren kunt aangeven. 

Kom eens langs om uw perfecte eiken tafel met stoelen uit te kiezen 

Een eiken tafel met bijpassende stoelen in gedachten om uw interieur mee te verrijken? Wij heten u van harte welkom in onze ruime toonzaal te Pelt. Hier vindt u prachtige toonzaalmodellen van eiken tafels met bijpassende stoelen, in een huiselijke setting. Zo weet u al ongeveer hoe uw eet- of woonkamer eruit kan komen te zien: een vruchtbare bron van inspiratie!

Wist u bovendien dat u bij ons ook moeiteloos uw eiken tafels en stoelen online kunt bestellen? U kunt alle gewenste opties instellen, zodat wij meteen aan de slag kunnen met de vervaardiging in ons atelier te Pelt. Kom een keertje langs, of contacteer ons door te mailen naar info@ woodcreations.be of te bellen naar +32(0)11-39 82 53. Samen overleggen we uw droomtafel met stoelen

Eigen fabriek in Pelt

EettafelsEikenhoutInspiratieInterieurStoelen