Maatmeubelen van Woodcreations: top kwaliteit rechtstreeks uit eigen fabriek.

Een groot deel van onze collectie komt uit ons naastgelegen meubelfabriek ALMO, in 2007 opgericht door Albert en Monique Heesakker. In deze moderne, goed geoutilleerde meubelfabriek worden kwaliteitsproducten vervaardigd van ruw hout tot eindproduct, van design tot finishing. Naast de volledig eigen geproduceerde meubelen produceert ALMO ook veel halffabrikaten voor afnemers in de meubelindustrie. Zij verwerken deze halffabrikaten tot complete meubels die ook hun plaats vinden in onze showroom en in uw interieur.

ALMO doet aan ecologisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo is het bedrijf praktisch zelfvoorzienend wat betreft energie- en waterverbruik. De korte lijnen van Woodcreations naar ALMO, de flexibiliteit en hoge automatiseringsgraad van de fabriek, maakt dat we hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs kunnen garanderen.

Persoonlijk stijl- & kleuradvies

Woodcreations is met haar showroom van 1000 m2 niet de grootste meubelzaak. Dat is ook niet wat we willen. We kiezen juist voor kleinschaligheid, waar tijd en persoonlijke aandacht voor klanten voorop staat. Woodcreations vormt met haar stijlvolle meubelen, bijzondere interieurdecoraties en Monique’s vakmanschap de ideale mix om samen met u voor uw huis een zeer persoonlijke stijl te creëren. Voor dat stijladvies staan we u graag ter zijde en komen desgewenst daarvoor bij u aan huis.