Welkom bij Woodcreations! 


Woodcreations, een interieurspeciaalzaak in Neerpelt, is in 2015 van start gegaan en wordt gerund door Monique Heesakker. De basis van Woodcreations wordt gevormd door een eigen meubelatelier, gevoel voor klasse en stijl en kennis van elk aspect van de meubelbranche. Monique schept de gewenste sfeer bij de inrichting van elk interieur door de ruim 20 jaar lange loopbaan van Monique in hun eigen familiebedrijf, waar inmiddels al de derde generatie de leiding heeft. Dankzij onze vakmanschap, creativiteit en inlevingsvermogen helpen we u dagdagelijks met interieuradvies op maat te geven.

 

Onze showroom en de webwinkel

Op onze webwinkel vindt u een groot deel van onze exclusieve tafelontwerpen. Deze en andere modellen kunt u bekijken in onze showroom te Neerpelt. Wilt u toch eens graag een kijkje komen nemen, om uzelf te overtuigen van de kwaliteit van onze producten en tevens de gemoedelijke sfeer te ervaren, dan bent u van harte welkom. Wij zijn 4 dagen per week geopend waarbij Monique altijd aanwezig is. Bij haar kunt u altijd terecht met al uw vragen.

Een uitgelezen collectie in topkwaliteit maattafels

Voor een groot deel komt de collectie uit het eigen, naast de showroom gelegen, ambachtelijk meubelatelier Almo. Door de korte lijnen van Woodcreations met Almo kan hoogwaardige kwaliteit geleverd worden tegen een scherpe prijs. Tafels, stoelen en zitelementen staan met bijpassende woonaccessoires in de showroom klaar voor particulieren en bedrijven.

Tafels en stoelen

De tafel krijgt een steeds prominentere plaats in een woning, bedrijf, kantoor of vergaderzaal. We associëren de tafel met warme gezelligheid met gezin en vrienden. Samen eten, overleggen, werken, oplossingen vinden, tijd nemen voor elkaar... Niet voor niets is er een toenemende vraag naar eet-, salon-, vergader- en bureautafels die passen in dat plaatje en dan gaat er niets boven het pure en robuuste van houten tafels. Voor elke inrichting en sfeer is er een ruim aanbod aan hedendaags vormgegeven stoelen, waaruit een keus maken een genoegen is.

Tafels in rustiek Europees eik

Bij ons worden alle tafelbladen vervaardigd uit rustiek Europees eikenhout in diverse vormen, afmetingen, diktes en ook op maat naar wens. Eikenhout, ongeëvenaard door zijn natuurlijke charme en zijn levendige ‘onvolkomenheden’. Noesten en scheurtjes zijn kenmerkend voor dit natuurproduct, evenals de diverse kleuren in het hout. Deze eigenschappen horen bij een natuurproduct en zijn geen redenen voor een klacht/annulatie. De luchtvochtigheid in uw interieur is voor massief eikenhout zeer belangrijk. Aangezien onze tafelbladen uit massief eiken worden gemaakt zijn deze daaraan onderhevig. Het is belangrijk de luchtvochtigheid in een afgesloten ruimte tussen de 40% en 60% te houden. In deze omstandigheden zal uw blad niet te veel krimpen of uitzetten.

Een keur aan onderstelcombinaties hout of metaal?

Voor een eigentijds karakter in iedere stijl geven we u de keuzemogelijkheid uit diverse onderstellen en poten van degelijk stoer tot verfijnd elegant. Aan u de keus uit een houten of metalen onderstel voor uw tafel. Houten onderstellen kunnen worden afgewerkt in een pure houtkleur of gelakt met een keus uit verschillende standaard kleuren. Metalen onderstellen zijn verkrijgbaar in gelakt metaal of in een gepoederlakte uitvoering, eveneens met een keuze uit de verschillende kleuren in mat of een fijn gekorrelde structuur.

Geen ‘antwoordcomputer’ maar persoonlijk contact steeds bereikbaar.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Daarom kunt u steeds contact opnemen met ons via de mail info@woodcreations.be of telefonisch +32(0)11-39 82 53. Ook kunt u hier bij ons terecht voor meer informatie. Gelieve rekening te houden dat er geen productie is in augustus, dit in verband met het collectief bouwverlof. Deze periode blijft onze winkel geopend en de webshop online!