Limburgs merk Saunaco

Sinds 1969 is het merk Saunaco gestart met de productie van unieke meubelen. Bij Saunaco worden moderne meubelen geproduceerd van hoge kwaliteit. Saunaco staat bekend om haar strakke ontwerpen en uitgebreide woonprogramma’s met duizenden mogelijkheden.

Stel je eigen unieke kast samen

Met een brede waaier aan modules kan iedereen zijn eigen unieke kast samenstellen. De modulaire kasten van Saunaco bieden enorm veel keuzemogelijkheden betreft maatvoering, kwalitatieve materialen, kleuren en verschillende functies zoals lades, deuren, open modules of glasdeuren.

Creëer oplossingen voor woonkamer en tv-hoek, maar ook voor inkomhal, kantoor of slaapkamer. Afhankelijk van de context worden de kasten van Saunaco een dressoir, opbergkast, tv-meubel, boekenkast of vitrinekast. Voor iedere ruimte vindt u dus een perfecte kast!

Saunaco-Modulaire-Kasten

Ontdek de collectie Ron / Ron Audio

RON is een uiterst modulair kastenprogramma met zachte, afgeronde hoeken. Samen met het verfijnde aluminium onderstel en de subtiele groeven straalt deze innovatieve collectie elegantie en finesse uit.

De tactiele, gegroefde panelen in eik of poedercoating lopen vloeiend over van voorfront naar de zijkanten. Een collectie die verfijnde esthetiek ademt, waar eenvoud en authentiek vakmanschap elkaar naadloos vinden. Een helder, leesbaar en doordacht kastenprogramma met een zuivere vormgeving en unieke lijnvoering.    

Download de RON brochure
Download de RON fiche

Ontdek de collectie Cas / Cas Audio

De CAS: innovatief modulair systeem

De strakke meubels van CAS zijn uniek door hun architecturale uiterlijk en modulaire karakter. De modules worden naar uw wens samengesteld om het perfecte designmeubel te creëren. Zo kunt u verschillende kasten als modules samenvoegen om een meubel te realiseren dat bij uw interieur en indeling past. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een lage, zwevende boekenkast tot een prachtige, minimalistische dressoir.

De collectie CAS is uitgesproken architecturaal en springt in het oog door het unieke design dat ontwikkeld werd met Studio Segers. De details van de modules laten we zichtbaar. Zo ziet u de perfect afgewerkte modules die de kasten bevatten en krijgt uw persoonlijke kast een eigenzinnige toets, typisch aan Belgisch design. Het modulaire systeem is innovatief omdat u de modules functioneel kunt laten aanpassen en herschikken. Zo kan er van een hoge kast ook een mooi wandmeubel of tv-kast gemaakt worden.

Download de CAS brochure
Download de CAS fiche

Ontdek de collectie Nyro / Nyro Audio

De NYRO: Elegantie troef bij modulair design

NYRO-Audio-Kast-Op-Maat-Saunaco

Een zuivere vormgeving met eerlijke materialen: dat is NYRO. Deze modulaire collectie is afgewerkt met een stijlvol kader, waardoor de uitstraling wint aan finesse en elegantie. NYRO staat voor Belgisch vakmanschap, goed design en het gebruik van innovatieve materialen.

De fijne belijning en het subtiele kader maken van deze collectie een authentieke meubellijn. In het atelier van Saunaco gaan we voor u aan de slag om een meubel te vervaardigen dat écht bij u past. U kunt daarom kiezen tussen verschillende kleuren zoals stijlvol ‘white’, ‘basalt’ of modern ‘black’ in een duurzame poederlak, maar ook de materiaalkeuze ligt in uw handen. De troef van NYRO ligt bij het subtiele modulaire karakter. U kunt uw meubel helemaal zelf samenstellen en modules van verschillende afmetingen en kleuren combineren, maar de modules zijn niet zichtbaar. 

Download de NYRO brochure

Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

In de showroom hebben we een uitgebreide collectie van Saunaco maatkasten en laten we graag zien wat de mogelijkheden zijn van de drie modulaire kastenprogramma's. Op basis van uw voorkeuren en de indeling van uw ruimte, maken we graag een 3D-tekening op maat met bijpassende offerte. 

Onze showroom is van donderdag t.e.m. zondag geopend van 10u tot 18u! Kom gerust eens langs voor een verse tas koffie. Ons team van interieurspecialisten helpt u graag verder.