Verzendbeleid

Verzendbeleid van eettafels, maatkasten en andere eiken maatmeubelen
Wij werken samen transportbedrijf A.B.I. als partner voor transport/verzendingen en doen steeds ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Bij ieder artikel staat steeds de verwachte levertijden vermeld. Bij de eettafels en maatkasten zit dit tussen 8 en 10 weken. Alle verzendingen worden verzonden vanuit ons Woodcreations magazijn op Heikesveld 78. Voordat uw maatmeubelen verzonden worden, wordt er steeds met u contact opgenomen voor de leverdatum. Wij zorgen ervoor dat de bestelde goederen verzekerd zijn tot die tijd en zorgen er persoonlijk voor dat uw tafel in perfecte staat wordt geleverd.

Geschatte levertijd en verzendkosten
De geschatte levertijd is als volgt: België & Nederland – 8 tot 10 weken. De verzendkosten worden automatisch berekend in de check-out, op basis van uw locatie. Wij hanteren de volgende transportkosten voor onze eettafels:

  • Ophalen Magazijn in Pelt: gratis
  • Transport & montage gelijkvloers - Provincie Limburg (België): €79,-
  • Transport & montage gelijkvloers - Provincie Vlaams-Brabant & Antwerpen (België): €99,-
  • Transport & montage gelijkvloers - Nederland: €129,-
  • Transport & montage gelijkvloers - Provincie Oost-Vlaanderen (België): €129,-
  • Transport & montage gelijkvloers - Provincie West-Vlaanderen (België): €149,-

Levering van de goederen

Zodra wij uw goederen hebben verzonden, krijgt u van ons een verzendbevestiging. Alle bestellingen bevatten een officiële aankoopbon waarin het totale bedrag van de aangekochte goederen wordt aangegeven. U kunt bij levering betalen via onze draadloze bancontact of u kunt cash betalen. Ook werken wij een bankoverschrijving. Bij vragen, contacteer ons via info@woodcreations.be.