De favorieten van Februari: Shop deze 10 prachtige items!

Ben jij op zoek naar inspiratie voor het inrichten van jouw eetkamer, woonkamer of keuken? Dan is deze blog over de 10 'february favourites' van Woodcreations in Pelt echt iets voor jou! Van een prachtige eettafel van eikenhout tot stijlvolle lampen en handige draaiplateaus, deze blog biedt volop inspiratie voor het creëren van jouw droominterieur.

Lees snel verder en ontdek onze favoriete producten van deze maand, die stuk voor stuk krachtig, duurzaam en stijlvol zijn. Kortom, deze blog is een must read voor iedereen die houdt van mooie en functionele meubels en accessoires. Let's go!

1. Onze eikenhouten boomstamtafel 'Oslo'

De boomstam eettafel 'Oslo' is altijd hét middelpunt van elke eetkamer. Het is sterk, duurzame en massieve tafel en heeft een chique uitstraling. De tafel is verkrijgbaar in verschillende maten en kan op maat worden gemaakt, zodat hij perfect past in jouw eetkamer. Ook kun je de kleur van de laklaag en het onderstel volledig zelf samenstellen. Zoals één van onze klanten deed met de prachtige zwarte eetkamertafel (zie foto hieronder). Hang er een prachtige hanglamp boven en je hebt een prachtige setting in je ruimte.

2. Een eiken maatkast met opliggende deuren:

Een op maat gemaakte kast kan een groot verschil maken in een kamer. Deze eiken maatkast biedt veel opbergruimte en heeft een tijdloze uitstraling die goed past in elk interieur. We hebben een uitgebreid aanbod aan kasten, die stuk voor stuk qua afwerking matchen met de eiken tafels. Kies voor inliggende of opliggende deuren, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Ook bij deze kast kun je zelf de kleur van de lak en de afwerking bepalen. Super handig dus!

3. Eetkamerstoelen HOFU van Jesper Home:

De eetkamerstoel HOFU van Jesper Home is een stijlvolle en comfortabele stoel die perfect is voor elke eetkamer. Het zitvlak en de rugleuning zijn bekleed met zacht en duurzaam textiel, waardoor je urenlang comfortabel kunt zitten. De stoel heeft een slank en modern ontwerp, met een stevig metalen frame en elegante armleuningen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, is de HOFU stoel gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Kortom, de HOFU eetkamerstoel is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar comfort, stijl en duurzaamheid.

 

4. Barkruk YANAI Jesper Home:

Voel je als een VIP terwijl je plaatsneemt op deze luxe barkruk en laat jezelf omringen door het hoogwaardige design en topkwaliteit van Jesper Home. Kortom, de Yanai barkruk is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar ultiem comfort, tijdloze stijl en pure luxe. Ze hebben een modern ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Deze prachtige en stijlvolle kruk is de perfecte toevoeging aan jouw keukeneiland of bartafel. Met zijn slanke ontwerp en elegante lijnen straalt de Yanai kruk luxe uit en trekt hij direct de aandacht.

Barkruk Jesper Home

5. 2-delig eiken salontafel 'Stockholm':

Een salontafel 'Stockholm' is een musthave in elke woonkamer. Gemaakt van hoogwaardig eikenhout, straalt de tafel pure elegantie uit en is hij bovendien duurzaam en stevig. Met zijn strakke lijnen en minimalistische ontwerp past de Stockholm tafel perfect in moderne interieurs, maar is hij ook geschikt voor meer klassieke inrichtingen. Het tafelblad biedt voldoende ruimte voor tijdschriften, drankjes en andere decoratieve items. De salontafel Stockholm is niet alleen functioneel, maar ook een echt statement piece in jouw woonkamer.

SalontafelWoodcreations

6. Lamp DANA van Herzblut:

Verlichting kan een grote impact hebben op de sfeer van een kamer. De staande lamp Dana van Herzblut is een waar pronkstuk in elke kamer. Deze elegante lamp heeft een slank en modern ontwerp met een metalen frame en een katoenen lampenkap. Het warme licht dat de lamp verspreidt creëert een gezellige sfeer en maakt het perfect om te gebruiken als leeslamp in de woonkamer of als sfeerverlichting in de slaapkamer.

HerzblutVerlichting

7. Decoratieve kaarsentray van COOKX kitchenware: 

Het zwarte kaarsenplateau van COOKX is een stijlvol en praktisch accessoire dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt. Het plateau is gemaakt van hoogwaardig eikenhout en heeft een strakke en moderne uitstraling. Je kan het plateau gebruiken om verschillende soorten woonaccessoires op te plaatsen, waardoor je jouw interieur een warme en gezellige sfeer geeft.

Kaarsenplateau COOKX

8. Heerlijke geurkaarsen van Victoria with Love met dierenprint:

De geurkaarsen kunnen elke kamer transformeren en een gezellige sfeer creëren. De kaarsen van Victoria with Love hebben een heerlijke geur en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Shop twee verschillende maatjes bij ons in de showroom. Op is op!

Geurkaarsen Victoria with Love

9. Bank KITA met teddystof van Jesper Home:

Deze stijlvolle bank KITA van Jesper Home is het perfecte meubelstuk om te ontspannen na een lange dag. De bank biedt meer dan genoeg ruimte om samen te knuffelen of gezellig te kletsen met vrienden en familie. De zachte stoffen bekleding is niet alleen comfortabel, maar ziet er ook nog eens fantastisch uit en past bij elke interieurstijl. Het moderne ontwerp van de bank, met zijn strakke lijnen en minimalistische uitstraling, geeft jouw interieur een stijlvolle en elegante touch. KITA bankje Jesper Home

10. Wandplank 'Oslo' eikenhout in alle maten

Een wandplank is een handige manier om extra opbergruimte te creëren in een kamer. Deze wandplank van eikenhout heeft een mooie uitstraling en is geschikt voor allerlei decoratieve items zoals boeken, geurkaarsen of plantjes. De afwerkingen van de wandplanken zijn beschikbaar in dezelfde afwerkingen als onze eiken tafels en maatkasten. Wandplank Eikenhout

Dat waren de 10 'february favourites' producten van Woodcreations in Pelt. Elk van deze producten is uniek en kan een mooie aanvulling zijn op jouw interieur. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over deze producten of kom eens gezellig langs in de showroom om de producten te bekijken onder het genot van een lekker kopje koffie!