Haal de natuur in huis met onze 'Oslo' boomstamtafel!

Heeft u gekozen voor een degelijke stoere uitstraling met een natuurlijke look in uw huis? Dan is Woodcreations in Neerpelt zeker een adres waar u even moet gaan kijken. Met een boomstamtafel van Woodcreations haalt u letterlijk de natuur in huis.

Veel mensen kiezen voor een mooie natuurlijke wooninrichting met prachtige houten meubelstukken. Deze meubelstukken zijn duurzaam, tijdloos en goed te combineren met zowel klassieke als moderne accessoires. Met deze inrichting haalt u eigenlijk de natuur in huis. Mooie meubels zoals tafels en banken van rustiek Europees eikenhout, passen volledig in deze lijn. Voor deze meubels moet u zeker bij Woodcreations in Neerpelt zijn. Wij zijn een interieurzaak, die gespecialiseerd is in massief eikenhout, dat ongeëvenaard is door zijn natuurlijke charme.

Boomstamtafel Woodcreations

Zelf ontworpen meubels van eikenhout

Onze eikenhouten meubels ontwerpen en vervaardigen wij zelf. Hierdoor ziet u bij ons unieke meubelstukken met een design dat u elders niet kunt verkrijgen. Dit maakt ons een begrip voor iedere liefhebber van mooie houten meubels in de omgeving. Een paradijs van eikenhout voor de echte liefhebber.

Het voordeel van onze zelf ontworpen eikenhouten meubels is dat we u diverse keuzes kunnen aanbieden voor het tafelblad en het onderstel. De uitstraling en het design kunt u dus volledig zelf bepalen. Daarnaast kunt u prima bij ons terecht met een eigen ontwerp en tevens om oude eikenhouten tafels op te laten knappen.

Woodcreations interieur boomstam

Haal de natuur in huis met een boomstamtafel

Een van onze absolute pronkstukken is onze boomstamtafel. Hiermee haalt u letterlijk de natuur in huis. Niets zal de natuurlijke uitstraling van deze tafel kunnen overtreffen. Onze boomstam tafel kennen wij als het Oslo model. Onze “Oslo” is in diverse (boomstam)tafels te krijgen. We kunnen u een boomstam eettafel, een boomstam salontafel en een boomstam wandtafel aanbieden. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor mooie bijpassende design stoelen en accessoires.

Onze boomstamtafel heeft een echte “puur natuur” uitstraling. Al onze boomstamtafels worden vervaardigd uit rustiek eikenhout van een uitstekende kwaliteit. De “oneffenheden” als noesten en scheurtjes zijn kenmerkend voor dit fantastische natuurproduct en bepalen het mooie karakter van de boomstamtafels. Daarom bewerken we deze plekken, maar blijven ze zeker wel zichtbaar. De planken worden mooi recht geschaafd en verlijmd tot een prachtig strak blad. De massief eiken balken hebben een dikte van 44 mm.

Ontdek het natuurlijke karakter van de boomstamtafel 

Het mooie natuurlijke karakter van de boomstamtafels worden vooral bepaald door het tafelblad. De echte hout-look wordt versterkt door onze mooie afwerking. Dit is zeer belangrijk en onze gespecialiseerde meubelmakers besteden hier dan ook veel werk aan. Het aanfrezen van de boomstam-vormige zijkanten gebeurd met een geavanceerde CNC-machine. Dit proces wordt tot in de perfectie voor u uitgevoerd. De vervaardiging van onze boomstamtafels is echt vakwerk door meubelspecialisten, met het mooiste resultaat.

Duurzaam eikenhout

Kies uw eigen onderstel van de boomstamtafel

Het onderstel kunt u volledig naar uw wens laten vormgeven, zowel met betrekking tot het materiaal, design als de afwerking. U kunt kiezen voor een houten- of metalen onderstel. Dit hangt ervan af of u de voorkeur geeft aan een degelijke stoere natuurlijke uitstraling of dat een verfijnde elegante look meer past bij uw stijl. Daarnaast heeft u keuze uit modellen die voorzien zijn van een U-poot, een X-poot of een trapezium voet. Houten onderstellen kunnen we voor u afwerken in een pure houtkleur of in een gewenste kleur lakken. Metalen onderstellen kunt u ook gelakt krijgen maar we kunnen deze ook een matte of fijn gekorrelde structuur aanbrengen.

Onderstel Boomstamtafel

Kom eens langs in onze showroom!

Wij heten u van harte welkom in onze showroom. We geven u graag een persoonlijk advies over al onze mogelijkheden om de natuur in huis te halen. Wij verzekeren u van een mooie, rustieke inrichting bij u thuis.

Showroom Woodcreations

BoomstamtafelEikEikenhoutInterieurOslo