MEI ACTIE - Gratis poef bij aankoop van nieuwe Passe Partout zetel!

Gratis 'DJ TAB' poef bij aankoop van een nieuwe Passe Partout-zetel!

Profiteer nu van een geweldige aanbieding: van 10 tot en met 20 mei ontvang je bij aankoop van een nieuwe zetel uit de 'Medusa' of 'Pommelien' collectie een gratis 'DJ TAB' poef! Dit is de perfecte kans om je woonkamer op te frissen en tegelijkertijd een handig extra zitmeubel toe te voegen.

De modulaire 'Medusa' en 'Pommelien' modellen zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst comfortabel. Of je nu op zoek bent naar een moderne of klassieke uitstraling, deze zetels passen zich moeiteloos aan bij elk interieur. En met de toevoeging van de 'DJ TAB' poef wordt je zitervaring nog comfortabeler en veelzijdiger.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom, waar ons team klaarstaat om je te helpen. We kunnen je adviseren over stoffen, kleuren en het ideale zitmeubel voor jouw woonruimte. Laat je inspireren en ontdek hoe je met Passe Partout je interieur naar een hoger niveau tilt!

Mis deze kans niet om je woonkamer een upgrade te geven met een nieuwe zetel én een gratis 'DJ TAB' poef. We zien je graag in onze showroom!