NIEUW! Een combinatie van chic en comfort: zitmeubelen van Jesper Home

Houdt u van een stijlvol interieur en comfortabele meubelen? Dan maakt u ongetwijfeld graag kennis met Jesper Home: hét merk voor betaalbare design stoelen en fauteuils. 

Sommige mensen denken dat een stoel of een fauteuil gewoon een plaats is om te gaan zitten en uw voeten te laten rust. Bij Jesper Home denken we daar anders over. Onze collectie bestaat uit stijlvolle zitmeubelen die uw interieur naar een hoger niveau tillen. Wij geloven in de combinatie van chic, stijlvol en comfort en dat reflecteert zich in al onze meubelstukken.

Nieuw, maar vooral stijlvol en chic

Laat u verrassen door onze nieuwe collectie van Jesper Home. Al onze eetkamerstoelen, barkrukken, fauteuils en ottomans hebben een chic design en bestaan uit hoogwaardige materialen. Maar bovenal vindt u onze design stuks heerlijk om in neer te ploffen en tot rust te komen.

Als u fan bent van een klassiek ontwerp met een frisse look, dan zijn onze Omuta en Obu eetkamerstoelen zeker iets voor u. Onze Kushi en Misaki eetkamerstoelen daarentegen komen dan weer volledig tot hun recht in een woning met een tijdloos interieur. Als deze twee vierzitters uw hart gewonnen hebben, dan valt u zonder twijfel ook voor onze tijdloze, maar robuuste Hofu barkruk.

Over het algemeen geniet u in al onze eetkamerstoelen en barkrukken van een fijn comfort. Neem bijvoorbeeld onze Noto barkruk waarin u in een gezellige kuip gaat zitten met armleuningen. Zalig, maar vooral heel stijlvol en chic!

Maak kennis met onze bestseller

We stellen u graag meteen ook voor aan onze bestseller Yanai. Maakt u geen zorgen over de hoogte van uw tafel, want deze topper is voor iedereen beschikbaar. Ons Yanai design stuk bestaat zowel in een eetkamerstoel, als in een hoge of lage barkruk. Bovendien hebt u oneindig veel keuze uit onderstellen, kleuren en stoffen. Daarom is ons Yanai-model ook zo populair.

 

Ontdek onze innovatieve fauteuils en ottomans

Naast onze stijlvolle eetkamerstoelen en barkrukken vindt u bij Jesper Home ook innovatieve fauteuils en ottomans. Als u van simpel en comfort houdt, valt uw oog zonder twijfel op een van onze eigentijdse fauteuils. Relaxen in stijl doet u dan weer in onze Kita lounge stoel die geweldig in een trendy interieur staat.

Een ottoman is die veelzijdige vriend in de living die u voor geen geld van de wereld zou willen missen. We noemen hem ook wel een poefje. Het enige verschil bij Jesper Home is dat u bij ons geen gewone poefjes vindt. Onze ottomans zijn uiterst stijlvol en chic, maar toch heel uitnodigend om uw voeten even op te leggen.

Creëer uw droomstoel

Bij Jesper Home maken wij design ook fun! We geloven erin dat iedereen oog heeft voor een mooie stoel. Daarom kunt u in onze showroom zelf uw stoelen samenstellen. U kiest gewoon de zitting waarin u zich het meest ontspant, u klikt uw favoriete kleur aan en u bepaalt welk onderstel het best in uw interieur past. Uw eigen stoel (online) samenstellen en thuis laten leveren, ging nog nooit zo makkelijk en snel.

Jesper Home staat altijd tot uw dienst

Hebt u vragen over een product? Lukt het u toch niet zo goed om uw eigen stoel samen te stellen? Doe dan een beroep op de buitengewone klantenservice van Woodcreations. 

Als u een product bij ons kocht, maar niet tevreden bent, dan zijn wij dat ook niet. Daarom kunt u het artikel gewoon terugsturen en de kosten worden vervolgens eenvoudig verrekend bij de creditering van uw aankoopbedrag.

Hebben we trouwens al verteld dat alle meubelen die u koopt in garantie zijn? Want ja hoor, met de zitmeubelen van Jesper Home geniet u van twee jaar garantie op al uw design artikels.

Bestel u zitmeubel van Jesper Home nu eenvoudig bij Woodcreations

Bent u op zoek naar unieke design stoelen en fauteuils voor een stijlvolle woning? Of droomt u ervan om uw eigen stoelen samen te stellen? Neem dan een kijkje op onze webshop en maak uw dromen waar. Online shoppen is nog nooit zo leuk geweest!