Bekijk ons aanbod aan zwevende tv-meubels in rustiek eiken!

Het vakmanschap waarmee wij onze zwevende tv-meubels tot leven brengen, steunt op een grondige materiaalkennis en een feilloos gevoel voor stijl. Deze kwaliteiten tonen zich namelijk essentieel in de creatie van een aanbod aan zwevende tv-meubels waarvan elk stuk onmiddellijk een open uitstraling creëert, in om het even welke woonruimte. Dit dankzij de open ruimte die zich tussen de vloer en de mooi uitgelijnde, zwevende kast bevindt, die met zijn minimalistische design het toonbeeld van elegantie is.

Vervaardigd uit 
kwalitatief eikenhout hebben onze zwevende tv-meubels stuk voor stuk een bijzonder sterke doch warme uitstraling, die terugkomt in elk van de drie basisontwerpen waaruit u kunt kiezen. Twee van deze opties hebben opliggende deuren, waarbij u de keuze kunt maken tussen strakke of net speelse, schuine deuren. Daar waar de rechte deuren voor een afgelijnde look zorgen, beschikt u met schuine deuren over de kans een eigenzinnige toets aan uw zwevend tv-meubel toe te voegen, zonder ooit in te boeten op functionaliteit. De derde optie bestaat dan weer uit een zwevende tv-kast met inliggende deuren, eveneens een prima optie die uw tv en andere apparatuur stijlvol ondersteunt. Toch liever geen zwevend tv-meubel, maar eentje met pootjes? Bekijk ons aanbod voor meer!

Maatkast eik met stalen pootjes

De basis van uw zwevend tv-meubel is gelegd, wat nu? 

Als u het basismodel van uw zwevende tv-meubel heeft uitgekozen, kunt u deze verder personaliseren en naar uw hand zetten. Het spreekt immers voor zich dat een zwevend tv-meubel uit eiken een uitstekende manier is om kwaliteit in uw woning te integreren, maar wilt het oog ook niet wat? Een persoonlijke toets is geboden om uw zwevend tv-meubel uit eiken optimaal bij uw woning te doen aansluiten, en laat dat net zijn wat we u bij Woodcreations aanbieden. Zo kunt u kiezen uit verschillende laklagen voor uw zwevende eiken tv-kast, in bijvoorbeeld donkere tinten zoals zwart, batavia, cole of het rustieke leem, of het perfecte palet van grijstinten, zoals elephant grey, mice grey en creamy white - overigens erg geliefd bij moderne interieurs.

Over iedere lakkleur wordt een subtielere 2 componenten laklaag gespoten, die zorgt voor een super onderhoudsvriendelijke afwerking. Onze 2 componentenlak wordt, ongeacht de tint, steeds afgewerkt met een matte vernis, waardoor uw zwevend eiken tv-meubel er natuurlijk uitziet en levenslang onderhoudsvriendelijk blijft.

Eiken lakkleuren

Perfecte kwaliteit – uw zwevende tv-meubel in goede handen 

Zowel het ontwerp als het gebruikte materiaal is bij ons gegarandeerd superieur, iets waar we als onderneming bijzonder trots op zijn. Niet alleen is het eikenhout waaruit ze opgetrokken zijn ongeëvenaard in natuurlijke charme en kwaliteit, in het design van onze zwevende tv-meubels zorgen we ervoor dat de deuren handig open en dicht gaan, en dat er zich achter iedere deur een massief eiken legger bevindt. De kasten worden bovendien opgehangen aan een stevige muur met massief eiken haaklat, zodat uw tv-meubel, ook als er gewicht in en op komt te liggen, altijd netjes op zijn plaats blijft zweven.

Net zoals de noesten en nerven van elk van onze eikenhouten creaties uniek zijn, kunt u bij Woodcreations rekenen op een zwevend tv-meubel dat enig is in zijn soort, en bijzonder persoonlijk voor elke klant.

Professioneel en persoonlijk advies van Woodcreations

Zou u graag vrijblijvend meer info ontvangen over een eikenhouten zwevend tv-meubel? Heeft u een basismodel op het oog, maar weet u niet goed welke laklaag te kiezen, of heeft u een andere vraag? U kunt altijd terecht in onze ruime toonzaal voor meer professioneel advies, ons contacteren door te mailen naar info@woodcreations.be, of bellen naar +32(0)11-39 82 53. Samen kijken we naar uw wensen en plannen! Uiteraard kunt u ook uw tv-meubel bestellen via onze webshop als u uw keuze reeds gemaakt heeft of daar inspiratie opdoen, lekker makkelijk!

EikEiken kastenEikenhoutMaatwerkZwevend tv-meubel