Geopend op Paasmaandag 10 april!

Beste klanten,

Bij Woodcreations weten we dat uw tijd kostbaar is en dat het soms moeilijk kan zijn om tijd vrij te maken om uw ideale meubelstuk te vinden. Daarom willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Speciaal voor degenen die op zoek zijn naar een prachtige, handgemaakte eikenhouten tafel, stoel of ander meubelstuk, zijn we uitzonderlijk geopend op 2de paasdag!

Op maandag 10 april 2022 bent u van harte welkom in onze showroom van 13u tot 18u. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte meubelstuk voor uw huis. Of u nu op zoek bent naar een rustieke eikenhouten tafel, moderne stoelen of een unieke, op maat gemaakte kast, wij hebben het allemaal.

Onze meubels worden met de hand gemaakt door onze vakmensen en zijn van de hoogste kwaliteit. We gebruiken alleen de beste materialen, zoals Europees eikenhout en een dubbele laag 2-componentenlak, om ervoor te zorgen dat onze meubels jarenlang meegaan.

Dus kom langs op 2de paasdag en ontdek de schoonheid en kwaliteit van onze handgemaakte eikenhouten meubels. We heten u graag welkom in onze showroom en helpen u met plezier bij het vinden van het meubelstuk waar u altijd al van gedroomd heeft.

Met vriendelijke groet,

Het Woodcreations-team